Inn på tunet - Lørdal Gaard
861
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-861,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Inn på tunet

Med utgangspunkt i gårdens ressurser og kunder, samt et tett samarbeid med Eidsfoss utvikling, kommer vi til å benytte alle arealer her og på det gamle Jernverkets utendørsarealer som arbeidsarena.

Vi tenker at folk er folk og at folk liker å mestre hverdagen sin. Gjennom relasjonskompetanse og tilpassede arbeidsoppgaver for den enkelte, ønsker vi å bidra til økt livsglede, endring i eget liv og utdanning som er relevant for den enkelte og for samfunnet.

Vi ønsker å gi erfaring gjennom konkrete nyttige oppgaver som vi løser enkeltvis og i team. Vår grunntanke er at det er muligheter og behov for alle, uansett alder, kjønn eller hudfarge. Vi vil tilpasse våre ulike opplegg til den enkelte bruker og alle oppgaver skal være nyttige og bidra til helhet i en større sammenheng.

Vi har «relasjonskompetansen» som plattform i vårt arbeid og bruker «den generelle delen av læreplanen» som rettesnor for samarbeid og utvikling.

I tillegg til gårdens ressurser har vi oppgaver knyttet til landskapspleie og verneområder og historiske hager, deriblant restaurering av eng på Kommersøya og skjøtseloppgaver på Eidsfoss jernverk.